tiistai 12. maaliskuuta 2013

Banaania ja lettuja





Fuengirolan testikeittiössä vuorossa banaaniletut. Eivätkä mitkä tahansa peruslättyset, vaan gluteenittomat, maidottomat ja kokonaan jauhottomat banaaniletut, joiden reseptin Johanna linkkasi. Banaanilettujen hienous piilee niiden yksinkertaisuudessa: tarvitset vain kahta raaka-ainetta.

Banaaniletut

2 isoa, kypsää banaania
4 kananmunaa

(sekä jos haluat leivinjauhetta 1 tl, itse laitoin psylliumia 1 tl, mutta onnistuvat ilmankin. Tavallisessa leivonjauheessahan on alumiinia, jota ystävämme Terve Maalaisjärki ei suosittele syötävksi. Markkinoilla on kuulemma myös luomulaatuista leivinjauhetta, joka ei sisällä alumiinia)

Survo banaanit haarukalla muussiksi ja vispaa joukkoon kananmunat tai jos haluat ihan tasaisen koostumuksen, niin käytä sauvasekoitinta tai blenderiä. Paista ja nauti esimerkiksi hunajan ja marjajauheen kanssa. Nämä ovat sellaisia elämänmakuisia lettuja: yksinkertaisia ja hyviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti