perjantai 15. helmikuuta 2013

Maista kotimaista!

Tästä linkistä pääsee lukemaan NYT -liitteessä ilmestyneen varsin mielenkiintoisen kuvauksen suomalaisen ruoan metsästyksestä. Toimittaja haastoi itsensä ja ystävänsä elämään pääosin suomalaisella ruoalla tammikuun ajan.  Hienoa!

Olen juuri nyt niin väsynyt tämän viikon järjettömästä, vaikkakin paljon minulle antaneesta, työviikosta, etten jaksa intoilla ja saarnata aiheesta itse yhtään enempää. Väsymykseni pelastaa siis sinut nyt siltä!

Enää tänään tämä vain 12 tuntia kestävä työpäivä ja huominen vain 8 tunnin päivä (normaaliksi sitä jotkut kutsuvat, mutta se on toinen aihe se...) ja sitten vapaa sunnuntai. Vapaan sunnuntain, tuon lempi päiväni, kruunaa jälleen järjestettävä koko kansan ruokakarnevaali eli Ravintolapäivä. Vaikka meillä olisi Annin kanssa valmis suunnitelma (jopa hienosti eräänä elokuun yönä laadittu muistio paperilla aiheesta..) oman Ravintolapäivän ravintolaksi, tyydymme työmyyrinä herkuttelemaan muiden tekemillä herkuilla tällä kertaa. Ehkä karjalaiset neidot tarttuvat kauhoihin ensi kerralla...



Mukavaa viikonloppua -ja muista hyödyntää kotimaisia raaka-aineita viikonlopun kokkailuissa! (Tulihan sitä saarnaa tähän loppuun vielä vähän, hah!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti