lauantai 9. helmikuuta 2013

Jo joutui armas aika

Ruokavallankumos on levinnyt Helsingin Kluuviin. Eat&Joy Maatilatorilla kytee. Ruokakapinalliset ja heidän kannattajansa kokoontuvat maanantaista lauantaihin lounaalle Armas Pikaruokalaan.

Armas Pikaruokalassa on mahdollista syödä sellaista, minkä joskus on kuvitellut mahdottomaksi: kotimaista, rehtiä, aitoa, edullista ja todella maistuvaa pikaruokaa keskellä kaupunkia tyylikkäässä ja viihtyisässä ympäristössä.

Olen jo kaksi kertaa syönyt Armaan lounaan vaihtoehdoista kasviskebabin. Viikon sisällä, hupsista! Herkullisen, tuoreen, talossa leivotun pitaleivän välissä paahdettuja juureksia, sipulia, tummaa salaattia, sinappista fenkolikastiketta. Tänään mieleni ja vatsani  onnelliseksi teki kotimaisista härkäpavuista tehty tulinen täyte. Onhan se nyt tunnustettava, että tällainen niin kutsuttu mättöruoka tekee onnelliseksi. Suuren lautasen täyttää laadukkaista raaka-aineista, hyvällä hengellä valmistettu mättö, kauden makujen juhlat aivan edessäni!



 Pääruoan lisäksi lounaaseen kuuluu vesi, leivät, voi sekä kahvi tai tee. Ja kahvin kanssa toki maittavaa hunajaa ja laadukasta, kunnollista raakamaitoa. Jo joutui Armas-aika ja ruoka suloinen.

p.s Koska Armas-perhe on ottanut ohjat käsiinsä Eat&Joyn keittiössä, olen sanonut heipat sillä puolella työskentelylle ja olen loikannut myymälän ja Muu-maitobaarin puolelle. Eat&Joylla on hyvä olla ja on mukava päästä taas kokonaan asiakkaiden pariin, vaikka keittiössäkin viihdyin mukavasti. 

Universumissa kaikki hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti