tiistai 13. toukokuuta 2014

Kiinnostavia kirjoituksia

Iltasanomat harvoin tarjoilee sivuillaan kovinkaan syvääluotaavia kirjoituksia (ellei sellaiseksi laske uutista Rihannan kaula-aukosta), mutta nyt Ruokalan sivuilla oli kerrassaan osuva artikkeli. Klikkaa tätä tekstiä, niin pääset lukemaan mielestäni oivallisen kirjoituksen lasten ja perheiden ruokailutottumuksista.
Kuvan porkkanakakku ja puolukka-juustokakku eivät liity tapaukseen.


Noh, sitten lisää seuraa: tätä klikkaamalla pääsee intoilemaan ravitsemukseemme liittyvästä yleisestä myytistä, jonka voisi kyllä jo artikkelin ohjeiden mukaisesti siirtää museon lasivitriiniin. Tämä ei ole ensimmäinen kerta , kun suosittelen Joonas Konstigin kolumnia. Pidän hänen rohkeasta, järkähtämättömästä ja hieman kovasta tyylistään. Mies on tärkeällä asialla.

Ja näinhän niille sitten kävi.
Ja pikku bonuksena kesän lapsen ja auringonpalvojan lempiartikkeli aikoihin löytyy täältä. Vaatteet pois ja aurinkoon! Ihollani ja sydämessäni olen aina tiennyt tämän ja  heilauttanut auringon paahtamaa kättäni varoituksille. 
Kuvan auringonpalvoja liityy tapaukseen. Terveysviranomaiset ja aurinkorasvavalmistajat ovat etsintäkuuluttaneet hänet. Häntä pidetään erityisen vaarallisena kesäaikaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti