keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kappale Karibian merta: Playa del Este, La Boca ja Playa Ancón







Hei, Jorge järjestää! De donde es? You like coco? Es 100% natural! Un poco ron?? Yhtä pesoa vastaan Jorge katoaa hetkeksi. Pian kuuluu pientä rytinää. No Jorgehan se siellä järjestää pari kaveriaan kiipeämään tien toisella puolella olevaan kookospalmuun tiputtamaan alas pari pähkinää. Jorge kaivaa luoja ties mistä kaksi pilliä ja tuo juoman rannalle. Ei kiitos, ei rommia sekaan tällä kertaa. Jorge järjestää! Jorge on saattanut myös juoda rommia hieman. Pitkin aamua. Päivää. Elämää. Lopuksi Jorge vielä valtavalla veitsellään halkaisee kookospähkinän, jotta voimme syödä kookoslihan. Harvahampainen Jorge on todellinen asiakaspalvelija. 

Havannan Playa del Este tarjoaa pikamatkan kaupungin sykkeestä meren aaltoihin. Lyhen bussimatkan päässä turkoosit aallot lyövät rantaan ja lepoa kaipaava matkailija voi ripustaa riippumaton puiden katveeseen.

La Boca on pieni sympaattinen asutus Trinidadin kupeella. Tusina pikkuisia taloja, rauhallinen hiekkaranta ja varjoaan tarjoavia puita perfecto! 

Playa Ancónille voi pyöräillä La Bocasta, pysähtyä snorklailemaan matkalla, uppotua meren pinnan alla piilevään elämään, ihastella kimeltäviä värikkäitä kaloja. Perillä voi todeta sen, että onneksi emme kuunnelleet Trinidadin turisti-infon naista, joka suositteli Playa Ancónia La Bocan asemesta. La Bocamme on paljon sympaattisempi kuin suurempi hotellien läheisyydessä oleva Ancón.




Tässä vielä kuva reissun persoonallisimmasta vessasta:


Ei sittenkään ollut ihan niin kova hätä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti