perjantai 11. kesäkuuta 2010














Blogi-rukka on saanut elellä hiljaiseloa, sillä aikaa kun oikealla rintamalla on ollut oikeaa vilskettä ja vilinää. Olen tallustellut Katalonian mantuja yhdessä Annin "1,11", Miran "0,78" ja Jussin "0,83" ja Mikon "0,69"kanssa. Kellunut merellä, selvitynyt Barcelonan vilskeessä, vaellellut Gironassa...


"Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää, kun maailma lainaa kaikkein kauneintaan..." Suurlähettiläiden pojat tiesivät, mistä lauloivat. Aika täällä alkaa käydä vähiin ja kesäkuun viimeinen päivä nousee lento kohti koti-Suomea. Sitä ennen ehdin vielä moneen otteeseen kierrellä tunteikkaana Gironan kaduilla, istuskella kivimuureilla lempipuistossani Sant Feliun kirkon takana, uida suurissa suolaisissa aalloissa Välimeressä, kerätä rosmariinia rantakallioilta, kavuta Torroellan linnalle, tutustua uusiin kivisiin lahtiin ja rantoihin, tutkia ja kuvata uusia kukkia, kokeilla niitä Gironan ravintoloita, joihin vielä en ole ehtinyt, kuunnella katedraalin kellojen lyövän, lyövän ja lyövän....Niitä en halua seisauttaa.




















2 kommenttia:

  1. Haha hienoja otoksia missä meitsi näyttää kyllä aikamoiselta :D Paitsi mie ja kissa kuva oli kyllä tosi kiva .. Niin kuva vois kellot seisauttaa täälläkin jonkun aurinkoisen päivän kohalle kun tuntuu että syksy on täällä näitten kelien kanssa. Toivotaan että heinäkuu on valoisa sitten kun työkin ootte takasi täällä. Naatiskele - naatiskele. Mennään sitten vuosien päästä vaik yhessä käymään siellä ja voit näyttää kaiken sen mitä nyt tällä kertaa jäi näyttämättä ;)

    Mukavia lomapäivä :)

    VastaaPoista
  2. Kuules Anni (oletan)... Suunnittelet, että menisitte vuosien päästä käymään uudelleen Gironassa... hmmm... Kysymys kuuluu: suutelitko sie sitä kivistä leijonan p*rsettä? Toivottavasti Anna ei unohtanut mainita kyseistä rituaalia? Miulle on paluulippu teoriassa jo varmistunut :)

    VastaaPoista