torstai 1. huhtikuuta 2010

Herkkua, herkkua

Muutamia herkkujuttuja:

Brie-juusto, jonka kaverina kypsä, makea persimon. Herkullinen yhdistelmä, jälkiruoka, alkuruoka, välipala. Persimon tunnetaan myös nimillä kaki ja sharon. Mukana myös luomuviini ja pähkinät. Tämä on suunnattu erityisesti Johannalle.


Mössö salaatin kupeella ei ehkä ole kauniimmasta päästä, mutta onkin kuin ruma ankanpoikanen ja paljastuu syödessä kaunottareksi. Tosin en muista yhtään mitä tuo mössö oli...Hehee..hyvää ja ruokaisaa se oli kuitenkin. Ehkä sillä oli jotain tekemistä punaisten linssien kanssa...



Tomaattikeitosta yli jääneet vihreät linssit saivat uuden elämän levitteenä. Keitetyt linssit, sipuli, pinaatti, mustapippuri, ruususuola, kurkuma ja hirvittävän suuri määrä öljyä sekaisin survimella ja levite uunibataateille on valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti