sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Aika on minun aarteeni



J.M.Colterin sanoin:

"Aika on aarre. Eräs onnellisuuden salaisuuksista on se, että annat itsellesi aikaa tehdä se mikä pitää, ja sen jälkeen annat itsellesi aikaa tehdä sitä mitä haluat.

Muista, että elämä on lyhyt. Se koostuu kultaisista hetkistä, tarpeista, toiveista, muistoista ja unelmista. Silloin kun tuntuu, että nuo asiat ovat kadonneet arkipäivän hälinässä, sinun on löydettävä ne uudelleen. Päivät ovat liian arvokkaita tuhlattaviksi.

Löydä aikaa, tee aikaa, ota aikaa...
jotta voisit rakastaa, hymyillä, tehdä jotain palkitsevaa ja syvästi henkilökohtaista ja ehdottomasti sinun aikasi arvoista. 

Aika on sinun omaisuutesi, ja voit käyttää sitä tuomaan enemmän iloa itsellesi ja muille koko elämäsi ajan. Aika on sinun aarteesi."


Aika on minun aarteeni, oikeastaan ainoa omaisuuteni. Arvostan ja vaalin sitä, olen siitä kiitollinen. Kevät herättää minussa aina pienen haikeuden, pienen pelo onnen keskellä: rakas aika, älä kulje niin nopeasti. Hidasta. Haluan ehtiä ihailla jokaista silmua, tervehtia jokaista auringonsädettä, huomata jokaisen kevään merkin. Hupsua tiedän sen, mutta tämä kultaakin kalliimpi vuodenaika kiiruhtaa mielessäni niin nopeasti. 



Olen löytänyt moton itselleni, ehkäpä myös oikeutuksen elämätavalleni:

"Aika on sinun omaisuutesi, ja voit käyttää sitä tuomaan enemmän iloa itsellesi ja muille koko elämäsi ajan. Aika on sinun aarteesi."





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti