keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Karjalanpaisti goes India

Kuulin korvissani syviä huokauksia ja herran-jestas-mitä-se-tyttö-män-tekemään -huudahduksia Evakot ja Antti Rokka pyörittelevät päitään epäuskoisina.

Keittiössäni tapahtui sanoisinko erilaisia asioita karjalanpaistilihoille.

Pannulla nopeasti paistetut karjalanpaistilihat saivat peruspippurin, suolan, sipulin ja porkkanan lisäksi mukaansa pataan kaksi tähtianista, sitruunaruohon pätkän, murskatun kuivatun chilipalon,  2 teelusikallista garam masalaa ja nesteeksi veden ja kookosmaidon sekoituksen. Kolme tuntia muhimista uunissa ja karjal...intianpaisti on valmis.

Lisukkeeksi huumavalle tuoksuvaa basmatiriisiä.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti