maanantai 8. joulukuuta 2014

Tässä hän on...



...Ruskovillan tyyny, jonka sisällä on tattariakanoita. Päällinen 100% puuvillaa. Valinta oli vaikea, koska sekä lampaanvillatyyny että tämä tattarityyny olivat erittäin mukavia pään alla. Mulperipuu-liikeessä sai kaikessa rauhassa pötkötellä futonilla ja testata mikä tyynyt olisi sopivin.
Lampaanvillatyyny oli pehmeä, tukeva ja sanoisinko luksus. Kuin kutsu pehmeään unimaahan. Todella hyvä.

Päädyin pitkällisten pötkättelyjen ja tyynyn halaamisten jälkeen kuitenkin tattarityynyyn. Tattarityyny mukautuu alleni juuri niin kuin haluan ja juuri kuten nukun. Nukun paljon vatsallani, joten on tärkeää, ettei tyynyni ole liian korkea. Toki lampaanvillaisessa tyynyssä voi villan määrää myös itse vaihdella. 

Myyjä kertoi lampaanvillatyynyn olevan aina lämmin, kun taas tattariakanatäytteinen pysyy viileänä. Siinäpä se erottava tekijä miksi Päkä jäi kauppaan. Tarvitsen viileyttä ympärilleni nukkuessani ja ajatus viileän raikkaasta tyynystä ratkaisi tasaisen tyynyjen taiston.

Näillä tattareilla tyynyä voi käyttää noin 5 vuotta, sitten tattarit voi vaihtaa. Siinä välillä tyynyn voi tyhjentää ja päällisen pestä koneessa. 

Olisipa jo ilta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti