perjantai 3. helmikuuta 2012

Pekonista


Vaikken itse nyt varsinaisesti ole mikään pekonin purija, haluan jakaa tämän A.W. Yrjänän kirjoituksen. Sattuipa tuossa rusakkopannussanikin pekonia olemaan. Pekonin ongelmana itselleni on sen laatu. Olen pääsääntöisesti kasvissyöjä, mutta metsästäjä-keräilijä-periaatteella syön lihaa silloin tällöin, kun sitä hyvälaatuisena saan. Haluan nauttia lihani mahdollisimman laadukkaana ja mahdollisimman hyvää elämää eläneenä eli luomuna tai riistana. Lähikaupan pekonihyllyn äärellä joutuu hieman myymään osakkeita sielustaan, sen verran on tekstiä sisällysluetteloissa. Mutta tässä linkkin Yrjänän hyvään kirjoitukseen syyllisyydestä ja hartaasta harhaanjohtamisesta, josta jo monet sukupolviparat ovat joutuneet kärsimään. Turhaan, aivan turhaan, laulaisi Hallikaisen Joel nyt tähän. Klikatkaapas tästä: http://www.hs.fi/ruoka/artikkeli/Anteeksi+anna+pekoni/1135270307772

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti