maanantai 6. helmikuuta 2012

Helmikuun helmi ravintolapäivä

Kirjasinkoko
Napakkaa pakkasta uhmaten suuntasimme Annin kanssa viime launtaina kohti uusia makumaailmoja. Tämänkertaisen Ravintolapäivän lautaselta nautisikelimme ensin jälkiruoan. Pitäähän se mielen virkeänä, kun rikkoo rutiineja ja totuttuja tapoja -nurinkurisuus kunniaan! Elävän ravinnon yhdistys tarjoili pöytä notkuen kauniita ja houkuttelivia raakakakkuja. Jaoimme Annin kanssa palat kookos-suklaakakkua ja marjarahkakakkua. Kaikki kakut oli leivottu kuumentamatta, terveellisistä aineksista, raakaruoan periaatteita noudattaen. Aion lähiaikoina tehdä itsekin vadelma-sitruunaraakakkua, laitan reseptiä kokeilun jälkeen tulemaan...

Jälkiruoan jälkeen piipahdimme nopeasti moikkaamassa työkavereitani CocoVi Barilla, jonka jälkeen pienen etsinnän avulla löysimme pikku partiotyttöjen asenteella Palonin ghanalaiselle piknikille. Villasukissa, lattiatyynyjen päällä lusikoituna maistui ghanalainen ruoka ihanan lämmittävältä. Erityisesti ihastuimme paistettuhin ruokabanaaneihin, joita olenkin jo pitkään halunnut koeilla. Hauska perunamainen rakenne komppasi hienosti yhteen sopivasti tulisen papumuhennoksen kanssa.



Olihan se pakko ottaa kuva Elävän ravinnon yhdistyksen ihanista Marimekon tyynyistä. "Mustaa ja valkoista laitetaan, minun käteni maalaa maisemaa..."

Iltapäivä jatkui päivän parhaassa paikassa, yksityisessä ravintolassammeAnni&Anna&Kisut: http://miunmaut.blogspot.com/ Raakamaidosta tehtyä leipäjuustoa lämmitettynä ja hunajalla maustettuna, juustoja, itsetehtyä viikunahilloketta ja luomuvalkoviiniä Ja kuten kuvasta alla näkyy, ruokapöytäseura oli kiehtovaa!

1 kommentti:

  1. Tuo päivä oli kivakivakiva päivä :) Kivaa kun se on ikuistettu, kiitos ystäväin <3 t. Anni, joka kävi lukemassa blogiaan sitten sinne tehdyn viime kirjoituksen :) blogin elvytysprojekti alkakoon vielä jokin kaunis päivä!

    VastaaPoista