sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Andorra, Andorra, Andorra..

Tämä video kertoo Andorrasta kaiken tarpeellisen.

5 kommenttia:

  1. Hola, mi amor Anna! Vihdoin löysin tän blogin! Oikeasti, etin hulluna jostain blogspot.com-sivun listoista, ja sitten VIIMEISENÄ keinona kokeilin sitten Googlea...:) Hyvä, että nää tiedonhakukeinot on kohallaan;)
    En nyt viiti kommentoida kaikkia kuvia erikseen, vaan sanon vaan, että kaikki näyttää niin hienolta siellä. Ihana, että vaikuttaisi olevan hauskaa:)
    Ikävähän sinnuu on kyllä...:/ Nyt luppaan pyöriä täällä säännöllisesti, ku kerta löysin paikalle:D
    Besos y abrazos!
    Sirja

    VastaaPoista
  2. Heijj!

    Miulla kävi Sirjan kanssa ihan sama blogin metsästys opereissoni mutta onnkes olit laittanu linkin facebuukii sitä kautta sitten löysin tänne oikein tyylikkääseen ja kotoisaan blogiisi. Ihania kuvia ja mukavaa luettavaa! Oon käyny stalkkaamassa siuta joka toinen päivä melkein joten fanitan siuta jo kirjaimellisesti. Oli pakko laittaa skype (ja kaikki muut ohjelmat)toimimaan niin, että ne ei aukee automaattisesti kun kone avautuu kun miun kone parka ei pysy muuten hengissä taikka missään realiajassa taikka toimi mitenkään perin siis jos näin on. Teen skypeen siis täsmä iskuja tästä lähin :)

    Mukavaa viikonloppua :) Jatkan hiljaisessa Pentiksissä :)

    Annimanni

    VastaaPoista
  3. Hola!!

    Tää siun blogi on tosi hiano ja kaikki kuvat on hyviä:) Kauhee ikävä!:( Tuliko muuten se miub kirje perille?? Aurinkoisia säitä!!

    Rakkaudella,

    Ansa

    VastaaPoista
  4. Hola ystäväiseni,les meves amigas! (tai siis ehkä jotain sinne päin ainakin katalaaniksi..)Kiitos terveisistä, kiva kuulla teistä! Mukavaa on, myönnettäköön:) Vielä mukavampaa olisi, jos olisitte täällä miun kanssa!

    Ja Ansa, kiitos kirjeestä, perille tuli! Oli ihana saada postia!

    VastaaPoista
  5. Hahhaa, Andorralainen kuolemanhissi xD Hyvä sentään, että tuossa vaiheessa vielä nauratti.

    Eetu muuten on kironnut samaa tiskiharjattomuutta Grazissa. IKEAsta kuulemma löytää helpoimmin. Mie puolestani haikailen tumman leivän perään (yllätys), mutta muulta osin italialainen ruoka kompensoi aika loistavasti puutetta.

    Se on siis viidesosa takana!

    Ilkka

    VastaaPoista