tiistai 15. joulukuuta 2015

Maidoton riisipuuro



Vegaaninen riisipuro

2 dl Urtekramin luomu puuroriisiä
0,8l-1 l Oatlyn luomu kauramaitoa
suolaa

luomu kanelia ja vaahterasiirappia

Kuumenna kauramaito ja lisää joukkoon puuroriisi. Sekoittele, sekoittele. Muista pitää levyn lämpötila kohtuullisena, sillä maltillisella miedolla lämmöllä riisipuuronsa keittelevän ei tarvitse hinkata kattilan pohjaa myöhemmin. Kauramaidon etu on paitsi maidottomuus myös se, että siitä suurin osa on vettä, joten se ei pala kauhean helposti pohjaan. Riisipuuro on valmista noin 40-45 minuutin hauduttamisella. Voit rauhallisin mielin katkaista levyn lämmön jo 30 minutin kohdalla ja antaa puuron hautua omassa lämmössään kannen alla lopun aikaa.


Vaikka muut ainekset eivät olisikaan luomua, niin kanelin kohdalla ei pidä tinkiä. Aito luomulaatuinen kaneli on myrkytöntä ja makukin pehmeämpi kuin kiinalaisessa cassia-kanelissa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti