torstai 10. tammikuuta 2013

Sattumia ja tapahtumia




Ylläolevat kuvat: Aino Pohjola

Viime vuosi lanseerattiin Muutoksen Vuodeksi 2012. En tiedä olivatko taustalla Maya-intiaanien kalenteri, sattuma vai ystäväni Tarun epäilemä kääpiö tuolla jossain... Ehkä vuosi 2012 oli puhdistava aalto jotain suurta varten, jota tämä vuosi tarjoaa. Oli tapahduttava suuria muutoksia sitä jotakin uutta varten. Huikean hyvä vuosi lopulta. Paljon koettu ja paljon opittu. Lopputuloksena opin sen, etten tiedä tästä elämstä yhtään mitään. Ja se jos mikä on hieno asia. Kaikki on avoinna. Mitäköhän tämä vuosi 2013 oikein tuokaan. Onneksi sitä ei etukäteen tiedä, voisi alkaa jännittämään!

Ylläolevat Aino Pohjolan hienosti ottamat kuvat bongasin esille, koska tänään Akateemisessa kirjakaupassa sattui jotain yllättävää. Vaeltelimme hyllyjen välissä ja ruokakirjaosastolla käteeni osui sattumalta kirja "Slow food -hyvää, puhdasta ja reilua ruokaa" (Marjo Uusikylä). Avasin kirjan ja löysin ensiavaamalla kirjasta oman naamani! Päädyimme kirjaan Perhon luokkakavereideni kanssa Kestävää Gastronomiaa -kurssin puitteissa. Kurssilla kavereideni kanssa toteutettu menu löytyy kirjasta kuvien ja kertomuksen kera. Lisäksi kirjassa komeilee myös kuva ja kuvaus syksyisestä hyväntekeväisyyskahvilastamme. Hauska yllätys tähän torstaihin!

Nämä kuvat tässä eivät ole kirjassa, vaan kuuluvat osana Kestävää Gastronomiaa -kurssilla tekemiimme julisteisiin, joissa kannustamme kuluttajia hyödyntämään luonnon antimia, kalastamaan, marjastamaan, metsästämään ja sissiviljelemään kaupungissa.



Seuraavaksi luvassa hieman menneitä muutaman sekalaisen, toisiinsa täysin liittymättömien kuvien muodossa. Nämä kuvat olen täysin luvatta ja salakavalasti kaapannut kavereideni Facebook-sivuilta. Tällaista välillä Perhossa:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti