sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Kampanja rakkauden puolesta


Ystäväni Mikko Harju on laittanut alulle mielettömän someilmiön. 

"Mä uskon, että tän kamppanjan avulla voidaan auttaa ihmisiä uskomaan aitoon rakkauteen. Kuuntele biisi --- ja lähde sen jälkeen muuttamaan maailmaa paremmaksi." 

Mä olen tässä on Mikon juuri julkaistu rakkauslaulu, mutta sen lisäksi Mä olen tässä on myös kampanja rakkauden puolesta.

Facebookissa sivuilla https://www.facebook.com/events/156208968066251/ ja Instagramissa hästägillä #mäolentässä ihmiset voivat jakaa oman rakkaustarinansa ja kuvansa. Sivuilla on valtava määrä kuvia ja upeita tarinoita. Hempeitä, koskettavia, hauskoja, hullunkurisia. Kaikkea. Ja sitä ne rakkaustarinat ovat. 

Olen iloinen ja valtavan ylpeä tästä ihanasta kappaleesta ja ilmiöstä. Kampanjaan voitaisiin lyödä takuuleima: Vain minuutti tällä sivulla palauttaa uskon rakkauteen 100%. 

Tästä linkistä pääset kuuntelemaan Mikon kappaleen: Mä olen tässä ja Spotifysta tästä. Ja, kun tähän linkkien jakamisen makuun ollaan nyt päästy, niin tästä pääset lukemaan Iskelmän uutisen aiheesta.

Mä olen tässä. Satoi tai paistoi. Vaikka Lissabonin sateisilla kaduilla.





perjantai 6. marraskuuta 2015

Vastakohtien Portugali


Pieni maa, paljon puolia.


Vuorotellen kauniita prinsessamaisia palatseja ja hylättyjä, harmaina pystyyn rapistuneita rakennuksia. Käsi kädessä loisto ja rappio, parhaina naapureina.


Historia ja nykyhetki sulassa sovussa keskenään.