sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Go ahead, make my day


 Tosielämän Vain Elämää -jaksossa oli tänään vuorossa Annan päivä. Kokonainen ihana sunnuntai aikaa leikkiä turistia kaupungilla. 

Jokaisen pitäisi aina toisinaan heittäytyä turistiksi omassa kotikaupungissaan: ihastella maisemia, vaellella päättömästi kaduilla, kulkea kamera kaulassa roikkuen ja valokuvata kaikkea mahdollista kuin kunnon japanilainen matkaaja.







Istuin turistien kanssa Tuomikirkon portailla lämpimän syysauringon loisteessa. Kuvasin salaa ihmisiä aina kun tilaisuus tarjoutui. Nautin auringosta, merituulesta ja suunnittelemattomuudesta. Ajelehdin kuin kaarnalaiva Tokoinlahdella.


Kävelin kaduille, joilla en tavallisesti kävele. Istuin laiturilla ja vain katselin. Ja kävelin, kävelin, kävelin. Ja kuvasin, kuvasin, kuvasin.





Käyskentely rentouttaa, selkeyttää ajatuksia ja kirkastaa mieltä. 
Minun ajatukseni kirkastuivat ja tajusin, että miunun täytyy leipoa amerikkalainen juustokakku värikkään ja seesteisen sunnuntain päätökseksi. Sitruunainen tuoksu leviää juuri uunista!

perjantai 18. syyskuuta 2015

Matkasuunnitelmia




Tässä hieman opiskeltavaa seuraavalle kolmelle viikolle. 
Portugali -tuskin maltan malta odottaa, että saamme tutustua sinuun!

maanantai 7. syyskuuta 2015

Riippumattoajattelija Instagramissa

Hei, olen vallan unohtanut kertoa, että onhan Riippumattoajattelija Instagramissa, nimellä annaikavalko. Sinne tallentuvat löydöt, ohikiitävät hetket, arjen sattumukset, pienet ja suuret asiat puhelimen kameran kautta. 

Kuvia pääset seuraamaan tietokoneella tästä linkistä Riippumattoajattelija Instagramissa . 


keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Tervetuloa syyskuu

Syyskuun aloitus. Kuva Positiivareiden vuoden 2015 seinäkalententerista.