torstai 30. toukokuuta 2013

Ihanaa viikonloppua

Nyt on kesä! Olen aloittanut jokavuotisen, jo perinteeksi muodostuneen kesähehkutukseni. Nyt on kesä. Kesä!

Klikkaapa tästä Ihanaa elämää.

Ihanaa elämää ja viikonloppua!








tiistai 21. toukokuuta 2013

Kuvia Cannesista





Cannesia muutaman kuvan muodossa, olkaatte hyvät! Taidan kuulkaas rakastaa töitäni, vaikka eihän se mitään uutta tietoa ole...

Nämä kuvat eivät ole minun ottamiani, vaan olen ottanut ne muiden Cannesin porukan kameroista tai Facebook-sivuilta. Luvan kanssa! Omia laitan, kunhan löydän mystisesti kadonneen siirtopiuhan kameraani.

torstai 16. toukokuuta 2013

Cannes kuiskii nimeäni

Cannes kutsuu, tulen takaisin rouva Anna Ikävalko-Depp-Pitt-Clooneyna ensi tiistaina. 
Vive la France & Festival de Cannes!



sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitiyden onnea



Kahvikupponen onnea Äidille, tumman kahvin täyteläisyyttä ja potkua, lämpimän maidon pehmeyttä ja suloisuutta!

lauantai 11. toukokuuta 2013

Kevätaamun musiikkia

Kyllä ne räppäripojat tietää mitä tytöt haluavat kuulla:

Tässä ensin Jontte Valosaaren ja Elastisen Jos mä oisin sun mies ja Tuomas Kauhasen Enkeli.

Varsinkin tuon vimeisen kappaleen siivittämänä toivotan hellanlettasen söpöä ja rakkaudentäyteistä viikonloppua! Ulkona paistaa keväinen aamuaurinko, näitä biisejä tanssimalla alkoi tämä lauantai, tästä voi tulla vain hyvä päivä.


perjantai 3. toukokuuta 2013

Iltapäivätansseissa!

Olen juuri kirjastossa Pasilassa. Tulin nettiin hoitamaan asioita, koska kotona ei ole ollut nettiyhteyttä nyt useampaan kuukauteen. Se on ärsyttävää ja siksitänne rakkaaseen  blogiinkaan ei tule kirjoiteltua. Mutta, mutta! Aina löytyy myös jotain hyvää. Täällä kirjastossa on nimittäin juuri  meneillään lounastanssit! tAh, ihanaa!

Rakastan kirjastoja muutenkin, erityisesti niiden hienoa, harrasta tunnelmaa. Kaikki ovat hipihiljaa yhteisestä sopimuksesta, on valkoista ja avaraa, hyllyt kannattelvat tuhansia tarinoita ja loppumatonta tietoa. Pääkirjaston valkoisuus, valo ja pieni suihkulähde tekevät tästä paikasta erityisen rentouttavan.

Nyt tämä kuiskausten  ja varovaisen lehtien rapinan temppeli täyttyy vahvoista sävelistä, ihanista tarinoista sävelten muodossa. Harmonikka, viulut ja kitarat täyttävät tilan katosta lattiaan.

Ihanaa kaunista anarkismia, perjantain kunniaksi kirjastokin laulaa ja jammaa. Onneksi netti ei toimi kotona, muuten en olisi saanut tätä kokemusta.

Keväistä viikonloppua!