tiistai 31. toukokuuta 2011



Tämä lehtijuttu on vuoden takaa, joten tänä kesänä vielä ehtii kokea tuon hetken! Ehtiikö...?

perjantai 6. toukokuuta 2011

Älä kelaile -relaile!

Kelpaa Riippumattoajattelijan odotella lämpimiä kesäpäiviä ja suunnitella riippumaton ripustamista puiden katveeseen, kun saa maistella aamuteensä tällaisesta ikiomasta kupposesta!
Kuppi Virkkukoukkusen http://www.virkkukoukkunen.net ja kiitos kuuluupi äidille.

Älä kelaile -relaile! Siinä on hieno motto elämälle. Tosin aina välillä elämässä lipsahtaa kelailun puolelle. Minullakin -vaikka mielestäni elämän peruspilareita tulisi olla tietty huolettomuus, positiivisuus ja kirkas lapsenusko siihen, että asiat aina järjestyvät. Nyt vielä hetken kelailen työmahdollisuuksia, opiskelupaikkoja, haaveita, todellisuutta, mitä teen ja mitä haluan tehdä, millaisen elämän haluan ympärilleni, millä ehdoilla. Kun nuo asiat ovat mietittty, relailen!

Minulla ei ikävä kyllä ole enää tietokonetta, joten Riippumattoilija viettää blogimaailmassa nyt varmaankin jonkin aikaa hiljaiseloa. Niinä hetkinä kun pääsen koneelle, täytyy hoidella gradun korjauksia pois alta, jotta voisin mahdollisimman pian (vihdoin ja viimeinen, tiedetään..) tituleerata itseäni maisteri Ikävalkoksi. Asiasta puheen ollen...paras siirtyä takaisin tekstin pariin.